Over mij

Over mij

Het leven is al ingewikkeld genoeg. Als De Versimpelaar maak ik het graag wat eenvoudiger voor mensen. En het liefst ook leuker! Sinds 1 juli 2020 doe ik dit als zelfstandige. Daarvoor bijna 17 jaar voor zorgverzekeraar VGZ. 

De Versimpelaar = Pauline

Ik ben Pauline Franke, 46 jaar. Ik woon in Eindhoven met mijn geweldige man, lieve bonusdochters en twee katten. Ik word blij van tekenen, koken, uit eten gaan en concerten. En het liefst doe ik iets waarmee ik anderen ook blij maak. En waar ik ze echt mee kan helpen. Ik hoop dat ik dat als De Versimpelaar nog heel vaak mag doen.

Typisch Pauline

Wat neem ik mee

Zo’n 19 jaar aan ervaring met tekst & communicatie. En 4 jaar ervaring met User Experience-onderzoek en -advies en Zakelijk Tekenen

Joost over mij

Joost Mangnus over mij:

“In de 22 jaar dat ik nu zzp’er ben, heb ik al veel goede en sociale projectleiders en teammanagers meegemaakt. Maar geen was zo goed en sociaal als Pauline. Ze koppelt organisatietalent aan een helikopterview. Schrijftalent aan tekentalent. Doortastendheid aan innemendheid. Eerlijkheid aan humor. En zo kan ik wel doorgaan.”

Tot ziens?!