Tekeningen

Tekeningen

Jouw boodschap vertaal ik graag naar tekeningen. Zodat je boodschap beter begrepen en onthouden wordt. En je hiermee jouw doelen bereikt.

Wat ik voor jou kan doen​

Stoomcursus Zakelijk Tekenen

Leer met jouw team hoe je jouw boodschap versterkt, versimpelt en verleukt met tekeningen. 

> Meer over de stoomcursus

Inspiratiesessie Zakelijk Tekenen

Doe eens wat anders met je collega’s. Ontdek de magie van Zakelijk Tekenen in 1 uur. 

> Contact opnemen voor meer info 

Training teken-app Procreate

Procreate is een teken-app met eindeloos veel mogelijkheden. Met deze app bespaar je veel tijd en je tekening komt direct professioneel over. 

> Meer over de Training Procreate

Illustraties maken​

Bijvoorbeeld voor je boek, website, presentatie, blog, artikel, post en ga zo maar door! Meer informatie over de boeken die ik geïllustreerd heb: Mevrouw Koekoek,  Herstellen doe je zelf. en het Land van de Vier Bergen en het Mysterie van de Mistberg. Of bekijk de voorbeelden van mijn tekeningen

Prijs: in overleg

Illustraties

Praatplaat maken

Met een praatplaat kun je een ingewikkelde boodschap makkelijker maken. Samen kijken we welke boodschap je precies wilt overbrengen. Ik vang deze in een tekening die jouw verhaal ondersteunt en versterkt.

Bekijk voorbeelden van mijn tekeningen

Prijs: in overleg

Zijn wij een match?

Wij zijn een match als je gelooft dat de beste dingen samen gemaakt worden. Tekeningen ontstaan altijd in overleg. Om een boodschap te kunnen vangen in een tekening, moet ik deze boodschap volledig begrijpen. Samen maken we het verhaal.

Michelle over De Versimpelaar...

Michelle Herijgers over Pauline Franke, De Versimpelaar:

“Pauline is een kei om o.a. woorden en processen om te vormen naar visualisaties die wel beklijven. Geen lappen tekst en procesbeschrijvingen meer nodig. Altijd met een grote glimlach en veel bereidheid om verder te helpen.”

Wim over De Versimpelaar...

“Samen met mijn zoon schrijf ik kinderboeken. Voor het tweede deel van onze spannende reeks, waren we op zoek naar een nieuwe illustrator. Eentje die meedenkt, met ideeën komt, enigszins de stijl van het eerste deel kon benaderen, sociaal is en prettig om mee samen te werken. En die hebben we gevonden! Na een uitgebreide selectie van geïnteresseerde illustratoren hebben wij gekozen voor Pauline. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Ze is open, meedenkend, proactief, punctueel, komt met superleuke ideeën, is niet opdringerig, benaderbaar en uiteraard heel bekwaam in het illustreren van kinderboeken. Wij hopen daarom dat ze onze volgende boeken wederom wil voorzien van haar prachtige kunstwerkjes!”