Tekeningen

Tekeningen

Jouw boodschap vertaal ik graag naar tekeningen. Zodat je boodschap beter begrepen en onthouden wordt. En je hiermee jouw doelen bereikt.

Wat ik voor jou kan doen​

Training Zakelijk Tekenen

Leer hoe je jouw boodschap versterkt, versimpelt en verleukt met tekeningen. Zelfstandig of met je eigen team. In de vorm van een training of een stoomcursus/masterclass. Er is vanalles mogelijk. 

> Meer over trainingen Zakelijk Tekenen

Training teken-app Procreate

Procreate is een teken-app met eindeloos veel magische mogelijkheden. Met deze app bespaar je veel tijd en je tekening komt direct professioneel over. 

> Meer over de Training Procreate

Illustraties maken​

Bijvoorbeeld voor je boek, website, presentatie, blog, artikel, post en ga zo maar door! Meer informatie over de boeken die ik geïllustreerd heb: Mevrouw Koekoek en Herstellen doe je zelf

Prijs: in overleg

Illustraties

Praatplaat maken

Met een praatplaat kun je een ingewikkelde boodschap makkelijker maken. Samen kijken we welke boodschap je precies wilt overbrengen. Ik vang deze in een tekening die jouw verhaal ondersteunt en versterkt.

Prijs: in overleg

Zijn wij een match?

Wij zijn een match als je gelooft dat de beste dingen samen gemaakt worden. Tekeningen ontstaan altijd in overleg. Om een boodschap te kunnen vangen in een tekening, moet ik deze boodschap volledig begrijpen. Samen maken we het verhaal.

Michelle over De Versimpelaar...

Michelle Herijgers over Pauline Franke, De Versimpelaar:

“Pauline is een kei om o.a. woorden en processen om te vormen naar visualisaties die wel beklijven. Geen lappen tekst en procesbeschrijvingen meer nodig. Altijd met een grote glimlach en veel bereidheid om verder te helpen.”