voorbeelden-zakelijk-tekenen

Voorbeelden Zakelijk Tekenen

Tekeningen maken je boodschap duidelijker, krachtiger en leuker. Hieronder een aantal voorbeelden. Er is van alles mogelijk. Neem gerust contact met me op om je wensen te bespreken. 

Voorbeeld tekening

De 3 tekeningen hieronder heb ik gemaakt voor Herstellen doe je zelf

Voorbeeld tekening
Voorbeeld tekening
Voorbeeld jaarplan

Ook op zoek naar een zakelijk tekenaar?

Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we jouw wensen en kijken we hoe ik je kan helpen. 

Matthijs over mij

“Het is erg prettig samenwerken met Pauline. Comfortabel “direct” in contact, zeer doeltreffend in de zoektocht naar de kern waar het om gaat in je verhaal, met vervolgens een praktische vertaalslag naar eenvoud. Hierdoor worden teksten veel toegankelijker én begrijpelijker. Haar kunst om dit vervolgens ook om te zetten in heldere illustraties was voor mij de ideale combinatie.”

Matthijs Rümke, auteur van Herstellen doe je zelf.

Cover Herstellen doe je zelf