Voorbeelden-tekeningen

Voorbeelden van tekeningen

Wil je een beeld krijgen van mijn tekenstijlen? Scroll dan eens door deze pagina. Er is van alles mogelijk. Neem gerust contact met me op om je wensen te bespreken. 

De 4 tekeningen hieronder heb ik gemaakt voor het avontuurlijke kinderboek Land van de Vier Bergen en het Mysterie van de Mistberg

Voorbeeld tekening
Voorbeeld tekening
Voorbeeld tekening

De 3 tekeningen hieronder komen uit het spannende kinderboek Mevrouw Koekoek en de vier kuikens

Voorbeeld tekening
Voorbeeld Mevrouw Koekoek

Hieronder nog 3 tekeningen die je een beeld geven van mijn tekenstijl. 

Voorbeeld tekening
Voorbeeld tekening
Voorbeeld tekening

Naast illustrator ben ik Zakelijk Tekenaar. Dit betekent dat ik jouw boodschap leuker, duidelijker en krachtiger maak met tekeningen. Bekijk meer voorbeelden

Voorbeeld tekening

Ook op zoek naar een illustrator?

Zoals je ziet, kan ik in meerdere stijlen voor je tekenen. Ben je op zoek naar een visuele versimpelaar of een illustrator? Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we jouw wensen en kijken we hoe ik je kan helpen. 

Wim over mij

“Samen met mijn zoon schrijf ik kinderboeken. Voor het tweede deel van onze spannende reeks, waren we op zoek naar een nieuwe illustrator. Eentje die meedenkt, met ideeën komt, enigszins de stijl van het eerste deel kon benaderen, sociaal is en prettig om mee samen te werken. En die hebben we gevonden! Na een uitgebreide selectie van geïnteresseerde illustratoren hebben wij gekozen voor Pauline. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad. Ze is open, meedenkend, proactief, punctueel, komt met superleuke ideeën, is niet opdringerig, benaderbaar en uiteraard heel bekwaam in het illustreren van kinderboeken. Wij hopen daarom dat ze onze volgende boeken wederom wil voorzien van haar prachtige kunstwerkjes!”

Wim van Baaren, auteur van Land van de Vier Bergen en het Mysterie van de Mistberg

Cover Land van de Vier Bergen

Matthijs over mij

“Het is erg prettig samenwerken met Pauline. Comfortabel “direct” in contact, zeer doeltreffend in de zoektocht naar de kern waar het om gaat in je verhaal, met vervolgens een praktische vertaalslag naar eenvoud. Hierdoor worden teksten veel toegankelijker én begrijpelijker. Haar kunst om dit vervolgens ook om te zetten in heldere illustraties was voor mij de ideale combinatie.”

Matthijs Rümke, auteur van Herstellen doe je zelf.

Cover Herstellen doe je zelf

Janneke over mij

“Pauline heeft mijn kinderboek geïllustreerd en ik heb onze samenwerking als zeer prettig ervaren. Haar tekeningen hebben mijn verhaal naar een hoger niveau getild. Zonder twijfel zou ik haar opnieuw inzetten om mijn verhalen te illustreren.” 

Janneke van den Eerenbeemt-Venhorst, auteur van Mevrouw Koekoek en de vier kuikens.

Cover Mevrouw Koekoek